Ne puteti contacta pe adresele de e-mail:
valentin_lache23@yahoo.com
valentin.lache@gmail.com
sau telefonic la 0764915648

Formular de comanda si contact:
Recieve news about this website directly to your mailbox
Oferta de discount
Comandati 2 produse si platiti -10%.

Înregistrare

E-mail

Comenzi si livrare

Cum se face comanda si livrarea produselor:

Vizitati toate paginile cu produse si dupa ce v-ati hotarat ce doriti sa comandati, puteti accesa linkul de mai jos care va conduce in magazinul nostru online. Acolo aveti formularul de comanda unde ne puteti lasa datele dvs. (nume,adresa telefon), date care ne sunt necesare pentru a va livra comanda. Tot pe formular aveti si sectiunea "mesaj", unde puteti sa ne instiintati daca doriti sa va rezervam anumite produse sau sa ne transmiteti alte informatii.

Livrarea comenzilor se face prin Posta Romana, cu colet postal/ramburs (platiti comanda in momentul in care ridicati coletul de la posta). Din momentul in care lasati comanda in magazin, veti fi contactati telefonic pentru confirmarea comenzii, si veti primi coletul in maxim 4-5 zile din momentul livrarii lui. Taxele postale sunt 5-6 RON.

Va mai putem livra comenzile si prin curierat rapid (Cargus, Fan Curier...), insa taxele de transport sunt mai mari, in jur de 25 RON ( renteaza atunci cand comanda este mare ). In acest caz comanda ajunge la dvs. in maxim 48 de ore.

Pentru Bucuresti, livrarea comenzilor se face personal ( nu implica alte taxe), stabilind un loc de intalnire cu dvs.

Va asteptam la cumpraturi!

by valentinlache
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one